Pap Zsolt üzente 12 éve

Nyomozás erdménye??
Már ha volt egyáltalán valami??

Válasz

Talpas Lajosné üzente 12 éve

Vannak dolgok, amik törvénybontóak, hiába lehet segíteni, valami mindig közrejátszik.

Válasz

ripkáné palotás ágnes üzente 12 éve

nyomorult senkiházi mocsok tróger. vele is ezt kellene tenni. főleg ha drogos volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Billinger Gáborné üzente 12 éve

Ez egy gyáva alak. Azt hiszi, hogy ezzel most milyen nagy hőstettet vitt végre. (És még bátor is volt.) Én ezeket az embereket nem három év börtönre ítélném, hanem annyira mint a rendes gyilkost.(ámbár ők sem kapnak többet)
Könnyű olyan állatokat bántalmazni, kivégezni, akinek esélye sincs a védekezésre. Egyetértek a kamerával való felszereléssel. A biztonsági őr azért nem jó, mert ha megdorgálja a zaklatót szerencsétlent évekig meghurcolják, mert a munkáját végezte, és nem engedte a (zaklatót!!!) érvényesülni. Mi is többször kint voltunk már, Veresre általában csak a Macipark miatt járunk. Kellene szétszórni csekkeket ahogy más is teszi, és biztos vagyok benne, hogy hamar összejönne a kamerákra való összeg. Üdvözlettel:Magdi.

Válasz

Kácsor Istvánné üzente 12 éve

A tetteseket kényszermunkára kellene vinni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Remélem sokáig fog börtönben ülni az ilyen... Én is voltam ott és láttam őket, annyira sajnálom. Végre vannak farkasok Mo.-on is, erre... Felháborító, ha ezt nem tudják kinyomozni... Hol járhat most ez az "ember"?

Válasz

Kerényi Hajnalka üzente 12 éve

A magam részéről borúsabban látom ezt a mészárlást. Ez szerintem gyakorlat volt.Egy új fegyvert próbáltak ki biztos célpontra tartva olyan helyen,ahol senki nem számít támadásra. A következménnyel természetesen nem számoltak az elkövetők. A következő célpont ...? Pacifista vagyok és minden ilyen eset elszomorít. A --legális-- vadászat is. Szívemből kívánom minél előbb kerüljenek elő a szörnyű fegyverükkel együtt. A pici farkasok és a mamájuk hogy vannak? Sokszor gondolok rájuk és bízom benne lassacskán helyreáll a rend a falkában. Üdvözlettel,Hajnalka

Válasz

Piricz Erzsébet üzente 12 éve

Nem találok durvább szót erre a tettre,mint,hogy az ilyen ember egy degenerált gyilkos !!!!!!!!!!!!!! Felháborító,hogy megussza ezt a gyalázatos tettét !!!!!!!!!!!!!

Válasz

Bitó Istvánné üzente 12 éve

hát meg döbbentö,hogy egyes emberek mire vetemednek,kinek ártotak azok a szegény állatok, köztudott a farkas inteligens állat,pé ugy mint bár melyik ha nem érzi magát veszélyben ő sem támad,de kérdem ezek után hogy ne érené a veszélyt? nem lehetne legalább egy őrt alkalmazni ?

Válasz

Völgyesiné Zováth Mária üzente 12 éve

Megdöbbentett a farkasok legyilkolása.Kamera nincs sehol elhelyezve, a bejáratnál sem?, hogy legalább azon a napon bemenő látogatók körét lehetne szükiteni.Javaslom a kamera felszerelését, ez talán visszatartó erő.Csak reménykedem, hogy előkerül az elkövetö.Hátha valaki látta az esetet, vagy gyanus viselkedést.Félö, hogy újra gyilkolni fog.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Ilolna!

Véleményeddel én is nagyon egyetértek. Jómagam egy jóindulatú ember vagyok, de ha rajtam múlna az állatínzókkal tudnám, mit tegyek?
Nem érdemlik meg az "ember" nevet sem.
A hatóságok, rendőrség, a polgármesteri hivatalok, az állatorvos meg molesztálásnak veszi, ha az ember az állatok érdekében segítséget kér.

Válasz

kiss ilona üzente 12 éve

Szerintem az ember a leggonosszabb a földön,szórakozásból gyilkolászik,senki meg nem bünteti,élvezetből irtanak ki állatfajokat.Akik ezt tették,ha rajtam állna bevágnám az éhes grizlimedvék közé,persze fegyvertelenül,s majd akkor megnézném milyen jót szórakoznának/persze a medvék/.Én kóbor éllatokat fogadok be,mert sajnálom őket,nem,hogy bántsam.A rendőrség is tutyi mutyi,mert igen is kilehetne deriteni a tettesek kilétét és példát statuálni,hogy a többi higagyunak elmennyen a kedve az ilyen fajta szórakozásoktól.EZ SZÉGYEN-BARBÁR NÉPEK....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Sajnos sokan vannak még ilyen beállítottságú egyének ebben az országban, de lesznek is még, mert a törvényeink igen lazák, meg a hatóságok sem veszik komolyan.
A szomszédom kutyája egésznap köhög, lefogyva csonttá-bőrré. Amikor már nem tudtam elnézni, mert azt hittem nem éri meg a hétvégét, szóltam az illetékes állatorvosnak.
Megnézte a kutyát, s közölte, hogy bizony nagyon beteg ez az állat, kezelni kellene, de a tulaj azt mondta, hogy nem tudja állni a havi 5-6 ezer Ft-os gyógyszerezést.
Hát ha nem, akkor el kell altatni - mondta az állatorvos.
Szóval ilyen egyszerü ez a kérdés.
Nem nézett utána, hogy a tulajok állítása igaz-e? Mert én tudom, hogy nem igaz. Mindketten keresnek, mindenféle a TV.-ben reklámozott istentelen drága nyavalyákat összevásárolnak, arra van pénz, de erre a szegény párára nincs.
Így aztán én beszélhetek, amit akarok, szerintem az állat sorsa még az állatorvost sem érdekli.
Elaltatásról sincs szó, mert az is pénzbe kerül, pedig most már talán még az is jobb lenne, mert szegényt szenvedni hagyni. Szóval megvárják, hogy magától megdögöljön.
Borzalmas, hogy tehetetlenül el kell néznem ennek az állatnak a kínlódását, szinte fizikai fájdalmat érzek nap, mint nap.
Nekünk is van egy befogadott kutyánk, meg a legyilkolástól, s éhhalától megmentett 20 cicánk. Mi nagy anyagi áldozatot hozunk azért, hogy ezek a szegény párák egészségesen, jól tápláltan élhessék le hátralevtő idejüket.
Nem panaszként mondom, mert ez nekünk nagy lelki megnyugvást, s boldogságot jelent, hogy segíthetünk.

Válasz

Németh Zoltánné üzente 12 éve

Mélyen felháborító, hogy ma ilyesmi megtörténhet. Remélem elkapják őket és megkapják a magukét az ilyen gátlástalan emberek.

Válasz

Rubin Kata üzente 12 éve

Végtelen szomorú ez a történet IS!
Lassan magam is védett korú,és fajta leszek....gyermekkorom óta etetnek azzal,hogy lassan kellene szemléletet váltani,csak ezt kell kibírni,csak azt kell túlélni..és minden rendben lesz. Minden pozitív gondolkodásom latba vetve is úgy érzem,nagyon rossz felé sodródik az EMBER. Oldalak százai szólnak a spirituális,ezoterikus,emberi felemelkedésről,és hiszem,látom is sokan megpróbálják..én is...de túl nagy az ellenerő,a média,sajna az internetes lélektelen világ,a buta divatok,trendek,filmek hatása bizony érvényesül. Micsoda hős az az illető,aki távol lakóhelyektől,kerítés mögött élő szelíd lényre lő???? Hazamegy a szüleihez,akiknek példát kellett volna mutatni...netán barátai,barátnője van,aki büszke az ő bevállalós társára,esetleg gyereke van ,lesz...aki,akik mit fognak kapni otthon...mit visznek tovább???? Mellettünk megy el az utcán ez a merész alak,aki sokunk öröméből ellopott most megint egy darabot. MIÉRT???
Persze tovább élünk,2 farkassal kevesebb világunkban. Tovább adjuk ,hogy ember,állatszeretet,vigyázzunk a környezetünkre,világunkra,és tovább bízom abban,egyszer ez a lény is olyan helyzetben lesz,hogy fel kell ébrednie. TUDOM ,hogy így lesz...önmagát senki nem tudja becsapni. Pont rá ne vonatkozna a vonzás törvénye????

Válasz

Koos Jozsefne üzente 12 éve

Nem álhatom meg,hogy ne irjak a többi hozzászolók ,jogos felháborodásárol.Én magam is jártam már azon a helyen és gyermekeim,unokám szintén örömmel nézte meg a csodás helyet és állatokat.Ami velem történt hasonlo eset volt ,,,Németjuhász kutyám lőtte le a lakáshoz 10m-re az akkori (2000)év -ben a helyi polgármester.Amit nem hagytam és feljelentettem és 5 év elteltével hozztak itéletet(különböző)büntetéseket kapott.Nem tudom kik a felelősek a fegyvertartási engedélyek használatáért.De itt több cselekményért is felelős a lövöldöző(K).Éppen ezért több fajta legyen a büntetés is.

Válasz

Süveg Lászlóné üzente 12 éve

Sajnos láttam a TV-ben, és olvastam is róla. EZ MÁR RETTENETES! Mi jöhet még? Magam és a családom is felháborítónak tartjuk. Aki ilyet tesz, azt már nem akinek, hanem valaminek kell nevezni. Tiszta szívemből kívánom "neki", a lehető legsúlyosabb büntetést! Még emberek közé sem engedném.

Válasz

Gyömörei Marika üzente 12 éve

Minden képen a le töltendő büntetés riasztaná vissza az ilyen személyeket direkt nem írtam embereknek,mert nem lehet őket annak nevezni.Na és a pénztárcájuk amit már nem bír ki talán eszébe jutna,hogy ilyen áron ,meg éri-e ilyen kegyetlennek lenni. Az,hogy velük is azt tenni nem meg oldás,mert akkor mi sem lennénk különbek náluk az öldöklés soha nem vezet jóra!

Válasz

Nagy Józsefné Mária üzente 12 éve

Egyetértek veled Krisztina! Hová fajul ez a világ? Ne félj az ilyen barbár emberek nem fogják megsiratni az elpusztult gólyát mint mi!

Válasz

Nagy Józsefné Mária üzente 12 éve

Hát ez őrület, börtönt neki és nagyon komoly büntetést végre, ha meglesznek a tettesek. Az ilyen nem ember, na nem ragozom. A kis "semmi" megmentett kis fekete cicánkat éppen ma vittük az orvoshoz a különböző kötelező oltásokra. Ugy bujt hozzánk és ugy remegett, hogy egész uton beszélni kellett hozzá Nem kötelező szeretni az állatokat, de ilyent tenni ...nem lehet szavakat találni rá.

Válasz

Ványik István üzente 12 éve

Mikor lesz már egy olyan törvény hogy ezek az emberek ott feketednének meg a sitten. Ugyanazt a sorsot érdemelnék amit tettek azt tenni velük.

Válasz

Csorba Erika üzente 12 éve

Nagy szomorúsággal tölt el amit hallottam, mert nem olyan régen egy ovodai csoporttal látogattuk meg a medve parkot! Az ott látottak teljesen elvarázsolták a gyerekeket. Aki ezt csinálta azt börtönbüntetést kell hogy kapjon, mert ezek az állatok egyáltalán nem érdemelték meg ezt a sorsot. Mivel csodálatos lények. De nem csak a farkasok hanem az összes állat aki ott lakik. És a gondozók meg a park vezetője is fantasztikus ember lehet hogy felkarolta ezeket az állatokat, és megpróbálja megadni nekik amire szükségük van.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 12 éve

Igen itt csak a példás büntetés segíthet. Hülye duma az, hogy az eberek szemléletét kell meg változtatni. Az sok idő, ha egyáltalán sikerülne is, addigsok ártatlan állat szenvedne jogtalanul. Különben is milyen emberek? Ember az ilyen? nem hiszem. Csak a vasszigor segít ilyen esetekben. Nagyon fel vagyok háborodva és őszintén kívánnám, ha a mesebeli aranyhal a kívánságomat teljesítené, a kezeim között tudhatnám a tettest vagy tetteseket. Én egy életre megtanítanám az állatok tiszteletére!

Válasz

hollo agnes üzente 12 éve

Nem lehet szavakat talani erre a kegyetlensegre!! Szerintem csak akkor lehet visszaszoritani az allatkinzast es az allatok elleni buncslekmenyeket, ha letoltendo bortonnel sujtjak az elkovetoket es komoly birsagot is szabnanak, mert az emberek - marha azoknak lehet nevezni a gonosztevoket - legerzekenyebb resze a zsebe!!
Jo lenne megtalalni a mult heti golyagyilkost is es peldasan megbuntetni, ha meg kiskoru, akkor a szuleit!!

Válasz

Kristófné Tusor Krisztina üzente 12 éve

Ma a farkasokat lőtték le, holnap engem?

Válasz