Mezei Levente üzente 14 éve

Kapitalis buntetest minden allatkinzonak-nem erdemlik meg hogy velunk egy levegot szivjanak.levi

Válasz

Madárka Ági üzente 14 éve

Egy interjúban megkérdezték a kiskutyáját rúgdosó "embert", hogy miért csinálja. Erre azt mondta: "Ugyan már, mindenki veri a kutyáját" Lehet, hogy csak fel kéne világosítani, hogy ez nem így van. Lehet, hogy ezt látta otthon, így nevelték. Lehet, hogy nem ismer más viselkedési formát. Ez viszont már nem csak az ő hibája, hanem a társadalomé is. A bűntetés mellett át is kéne nevelni az ilyen embereket, ennek hiányában semmi sem változik, ugyanígy fog viselkedni és a gyerekeinek is ezt a példát mutatja.

Válasz

Németh Julianna üzente 14 éve

Az ilyen embereket csak egyszerűen "lényeknek" szoktam nevezni!!!!!!!!!!!

Válasz

Hédli Józsefné üzente 14 éve

Ugyanazt tenném az Állatkínzókkal amit ők elkövetnek velük szemben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Fásiné Kiss Mária üzente 14 éve

Én keveslem a büntetést, én szívem szerint ugyanolyan bánásmódban részesíteném az elkövetőt, mint ahogyan ő bánt szegény kis kutyussal, sőt még ezek után jól megszomjaztatnám és kiéheztetném az elkövetőt, remélem azok után elmenne a kedve
még a kutyatartástól is. Na persze nem tudnám megtenni, mert nekem ehhez nincs erőm,de azt érdemelné!!!


Sőt az ilyen nem is ember, az én szemembe, inkább nevezném egy féregnek.
Én nagyon szeretem az állatokat !!!

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Kedvs Icu. nincs igaza, pontosan ezért kell elolvasni, nem jó a strucc politika. Úgy gondlom, hogy ha az ember elovassa az ilyen gaztettet, még erősebb lesz az állatokhoz való kötődése. Bennem az embergyűlölet növekszik, de ezt nem ajánlom jó szívvel senkinek mert nem felemelő érzés nap mint nap szembesülni az emberi gonoszságokkal, és ez az élet minden területére vonatkozik. Mindenhol vannak emberre hasonló férgek. üdv borimama

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Igaz, nem sok az a büntetés, de végre valahára talán egy kicsit komolyabban veszik az állatok sérelmére elkövetett cselekményeket.Ugye milyen finoman írtam? Pedig ha a gondlataimba látnának ,elcsodálkozna mindenki, milyen gyilkos indulatok kavarognak benne. Még mindíg utálom a embereket, és mikor ilyen kegyetlnséget olvasok ez csak megerősödik bennem.Talán az ilyen élőlényeket nem is kellene embernek csúfolni, mert az a kevés érző lény aki ebben az aljas világban létezik, szégyenli, hogy ugyan az a neve EMBER. egyébbként az ilyen moslék a gyerekeit is ki fogja egyszer dobálni,megnézi tudnak-e repülni! borimama

Válasz

bosnyák krisztián üzente 14 éve

vele is úgykellet volna báni remélem el nyerimáltó büntetését az a álatkinzó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Bánfi Ildikó üzente 14 éve

A börtönbüntetés nem büntetés egy ilyen gonosztevőnek.A társadalomnak kikellene közösíteni az ilyen embereket.

Válasz

Benyovszkyné Veronika üzente 14 éve

Sziasztok!
Elolvastam a hozzászólásokat. Abszolút egyet értek mindenkivel. Bár én az 5 hónap börtön büntetést keveslem. Reméljük, hogy ez tényleg vissza tartó erő lesz, és kevesebb lesz az állat kínzás, de lehet, hogy az 5 hónap börtön büntetés még nem elég hozzá. Nagyobb büntetést kéne az ilyen embereknek adni.

Válasz

Kizman Erika üzente 14 éve

Nekem az a véleményem, szemet, szemért. Az állatokkal szembeni sértést duplán büntettném, mert ök ki vannak szolgáltatva nekünk embereknek. Semmiféle enyhítő körülményt nem szabadna figyelembe venni, az ilyen ember, nem ember, de nem is állat, egy selejt. Ha embert öl, nem veszik figyelembe a gyerekeit !!!!!!!!! Vagy talán az megfelelne a jognak, hogy ügyvédet fogathasson egy állat is??!!!!!!!

Válasz

Vékony Istvánné Icu üzente 14 éve

Reméljük. És reménykedjünk abban is, hogy gazdáját idős korában ugyanúgy megkínozzák, mint ő a kutyusát. Egyszerűen felháborító. Nem olvastam el a cikket, én ilyet el sem merek olvasni, mert annyira szeretem az állatokat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Sziasztok˘! Szégyelhetné magát az ilyen ember én ugyan azt csinálnám vel is mint amit azal a szegény kutyával tett. Söt töbszörösen visza adnám neki. Utána megkérdezném töle hogy neki hogy tetszet .

Válasz

Kristófné Tusor Krisztina üzente 14 éve

Én több büntetést adtam volna neki! Egyáltalán van lelke ennek az embernek?
A gyerekeivel is így fog bánni, ha nem tudja eltartani esetleg őket?

Remélem egyre több ilyen és még súlyosabb ítélet fog születni az állatkínzókkal szemben, mert egyszerűen katasztrófális jelenleg a helyzet.
Egyetlen bűnük az állatoknak, hogy ki vannak szolgáltatva nekünk embereknek, akik sokkal kegyetlenebbek vagyunk velük, mint ők maguk a fajtársaikkal?
Remélem, ennek az embernek idős korában ugyan ilyen bánásmódban lesz része, hiszen a gyerekei ilyen példa láttán nem sok jót fognak tőle tanulni. Akkor vajon eszébe fog jutni, hogy ő hogyan bánt egy ártatlan élőlénnyel? Senkinek nem kötelező állatot tartani! De ha tart, kötelessége őt megfelelően gondozni, ellátni és szeretni. Különben mi a csudának vette magához akkor?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

na végre valami történik.Csak alkalmazza az igen tisztelt bíróság olyan gyakran amilyen gyakran csak kell. Lehet hogy szemet-szemért törvény lenne az igazi?!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Végre talán valami elkezdődik. Hiába a tőrvény ha az igen tisztelt bíróságnem alkalmazza.Remélem ez visszatartó erő lesz , ne legyen ennyi brutális állatkínzás

Válasz