Kerényi Hajnalka üzente 14 éve

Kedves Tamás

Igazad van,valóban jó lenne bevezetni. Szerinted hogyan lehetne hozzáhezdeni a megvalósításához? Az állatvédelmi törvény ellenére megtesznek ilyesmit és még mi
más szörnyűségeket,amiről nincs tdomásunk.
Boldog névnapot kívánok.
Üdvözlettel Hajnalka

Válasz

oláh tamás üzente 14 éve

jó lenne bevezetni.

Válasz

oláh tamás üzente 14 éve

az lenne jó hogy lenne állatrendőrség ahogy az animal planeten szoktam látni.ó lenne vebezetni.mert ebben az országban semmibe veszik az állatokat.

Válasz

Buruzs Pálné Erzsike üzente 14 éve

Én is csatlakozom, többi hozzá szólókhoz az ilyeneknek rács mögöt a helyük !!! Úgyan úgy kínoznám őket mint azt a szegény Álatokat!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Csatlakozom, az előttem szólóhoz! Szemet-szemért!! De én még azt is megbüntetném, aki tudja, hogy mit vesz!! Elevenen!!!!

Válasz

Murányi Lajos üzente 14 éve

Magyarországon miért nincs teljesjogú állatrendőrség???????Én minden állatkínzóval pontosan ugyanazt tenném, amit ő az állattal!!!!!Se többet,se kevesebbet!!

Válasz

Nagy Józsefné Mária üzente 14 éve

Erre már nem is lehet szavakat találni. Én azt mondom azt se tudom elképezlni, hogy valaki megvette és hordta ezeket a kabátokat. Azt a videot pedig meg se nézem, hogy kutya és macskapiac Kinában. Tudom, hogy minden rémség létezik, de itt az interneten talán nem ilyenre vagyunk kiváncsiak, főleg nem mi, akik imádjuk az állatokat. Én pl. nem vagyok kutyabarát,mert rossz gyerekkori élményem van, de nem tudnék egy kóbor állatot se bántani, hanem tudom mi a teendőm.Tiszteletben tarton a más állatot szeretőket is.
Gusztika - aki lány - itt ül az ölemben és lesi a képernyőt.

Válasz

Kerényi Hajnalka üzente 14 éve

Hála Istennek! Működik az állatvédelem. Kár a sok kedves kis állatért akik szeretetükkel
ajándékozhattták volna meg gazdáikat.. Nekem nagyon tetszik a macskabunda,,
Két gyönyörű cirmosom viseli dorombolva,

Válasz

Fülöp Erika üzente 14 éve

Bizony, bizony ! Én is ellenzem a bundaviselést . Sok hülye magamutogató azt hiszi , hogyha végigsétál az utcán egy igazi bundában akkor "Ő" már VALAKI .
Mennyire téved !!!!!!!!!! Véleményem szerint az ilyen ember nemhogy primitív, de még kifejezetten rosszindulatú is lehet.
Egyébként én azért írtam, hogy bezárnám őket oroszlánnal stb. ketrecbe, mert ott aztán a heréléstől a nyúzásig minden lenne. Megérdemelnék.

Ui.: Varga Mónikának - sajnálom a pici kislányt, hogy látta ; remélem sikerült megnyugtatni ! És üdv. a nyusziknak , vigyázzatok rájuk !

Válasz

mabeus ...... üzente 14 éve

Én minden bunda viselését ellenzem!! Elszorul a torkom, felfordul a gyomrom!!

Válasz

Varga Mónika üzente 14 éve

Ez szőrnyűség, borzalom..- kislányom is pont látta a tvben ezt a katasztrófális hírt....- teljesen kiborult:(:(:(
Minden állatot imádunk.- nekünk igaz nem cicánk van ,hanem nyuszink...-de most belegondoltam, hogy akár ők is...-ez szőrnyűűűű
Csatlakoznék a herélő társasághoz...én még annyit hozzátennék, hogy a bőrét is szívesen lenyúznám az ilyen elvetemült embernek.......

Válasz

Fülöp Erika üzente 14 éve

Egyetértek az előttem hozzászólókkal !
Bár önbíráskodás végett talán még mi kerülnénk szorult helyzetbe , nem ezek a TETVEK vagy nem is tudom minek nevezzem őket.
Mivel cicusokról van ( sajnos volt ) szó , én a macskafélék családjába tartozó és jól kiéheztetett oroszlánnal, tigrissel , párduccal stb. zárnám őket össze. Azt hiszem még azt is megbánnák, hogy megszülettek.

Válasz

Kizman Erika üzente 14 éve

Szerintem a bunda az élő állaton néz ki a legjobban, nem pedig a vevő állaton. Az ügyvédkének pedig adnék olyan hormon kezelést amitől kinőne a macskaszőre, aztán lehántanám érzéstelenítés nélkül. Keszyűt csinálnék belőle, hogy viselje élete végéig. Nekem az a véleményem, hogy elég ronda bundát csináltak abból az eredeti szép szőrből, én még hólapátolásra sem vettem volna fel, nem, hogy pénzt adnék érte. Minden embert, ki gyereségvágyból, vagy nem emberhez méltón pusztít álatot, úgy pusztítanám el, mint ő maga tette. Fogat- fogért.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

halál a macskahóhérra! Hétszer akasztani!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Igazad van bár Istentől kell,hogy kapja-és fogja is-a bűntetését...nagyon elszomorított....7 .-ik éves a cicánk....

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 14 éve

Jövök segítek!!!!!!!!!!!!!!!! Borimama

Válasz

Bodor Mária üzente 14 éve

Hol lakik a pasas?Szeretném érzéstelenités nékül kiherélni !!!

Válasz